Top

Verwennerij machine Bibbi

Hallo mijn vrienden, laat me even voorstellen ...

 

... Mijn naam is BIBBI en ik ben een verwennerij machine :-)

Nu leer je iets over mij: Ik bied je verschillende diktes en vormen aan, ik ben rustig in gebruik en met mijn lange kabel met afstandsbediening kun je mijn snelheid regelen, tussen heel langzaam en desgewenst erg snel, bij Power-modus is de snelheid tot 220 verwennerij stoten / minuut. Maar ongeacht hoe snel of hoe lang je me nodig hebt, blijf ik mijn werk altijd doen: intense, betrouwbaar én nauwkeurig.

BIBBI is heel stabiel, het is mogelijk met Bibbie door het Appartement te rijden waarheen je het graag wilt hebben. Als je de positie hebt die jij graag wilt, laat u de 4 poten naar beneden en deze staat helemaal vast. Daarnaast zijn er een strafbok / strafbok op rollen, het slavenbed en ook op de bovenverdieping een gynaecologenstoel met houders waarin Bibbi alleen hoeft te worden in gezet om vast te staan.

Wilt u nu gebruik maken van mij als onderdeel van jouw verblijf, klikt je bij het boeken alleen de verwennerij machine Bibbi veld. Jij krijgt een vast tarief van € 55, de prijs is geldig voor je gehele verblijf en bevat ook een nieuwe in originele verpakking zachte dildo die word geschroefd op mijn houder. Deze dildo kunnen jullie houden en mee naar huis nemen! Hier in het FLAIR hebben wij verschillende speelgoed voor jou om uit te kiezen in verschillende maten / diktes, deze worden alleen een keer gebruikt!

Ik sta jullie heel graag tot dienst, BIBBI

Jullie zijn vergeten mij mee te boeken bij de boeking van het appartement? Geen probleem, gewoon achteraf een overschrijving van 55 € aan de bekende rekening per bank of PayPal een een info via e-mail is voldoende. Jij kunt mij zelf nog van uit het appartement boeken, stuur dan een SMS-bericht naar mij en ik zal jullie wensen graag tegemoet komen.

Reservering

Van onze galerie

 

Nieuws uit het gastenboek

T + J, 03.04.2017

Wat een super ruimte om naartoe te gaan. Een locatie waar alles aanwezig is en wat er zeer schoon en verzorgd uitziet. Door het respect hoe dit Flair-team met zijn spullen en locatie omgaat weet je gelijk dat dit uit pure hobby / passie voortvloeit. Een absolute aanrader zeker gezien de zeer beperkte mogelijkheden welke er in Nederland voor handen zijn. Wij zijn blij een locatie te hebben gevonden waarbij we ongestoord en ongehinderd onze fantasieën kunnen uitvoeren met dank aan het Flair-team en komen hier zeker vaker naar terug.

 
>> Lees meer in ons gastenboek >>

 

© 2011 - 2020 Flair - De Fetish Game appartement in NRW