Top

Onze BDSM Appartement, een overzicht van het spel:

Ons BDSM Appartement, een overzicht:

Het materiaal:
Het Flair BDSM appartement is voorzien van uitgebreide en met zorg samengestelde speeltjes van hoge kwaliteit. Persoonlijk klein speelgoed zoals knevels, speculums, tepelklemmen of verschillende soorten dildo’s hebben we niet om hygiënische redenen.

De hulpmiddelen: Een volledig ingericht fetisj pakket voor jullie fantasieën. De hand, nek en enkelboeien gemaakt van leer, zwepen, peddels, Spaans rietje en een rijzweep, handboeien, zware voetboeien, spreidstangen, bondagetouwen en kettingen in verschillende lengtes en diameters... Al deze hoge kwaliteits- en soms dure apparatuur kunnen jullie gebruiken. Alles is schoon en ontsmet.

Het centrale element in de grote BDSM ruimte is het multifunctionele bondage bed met daaronder een grote kooi voor de slaaf/slavin. Het is mogelijk om deze kooi te verlichten en boven het grote bed zijn spiegels. Het is mogelijk om liggend op het bed vastgebonden te worden, staand vastgebonden te zijn of bij een goede bondage in zijn geheel opgehangen te worden.

De verwend machine BIBBI. Ons nieuw stimulatie apparaat is te huur en alle verdere informatie vind je hier: www.flair-apartment.nl/verwennerijmachine/

De multifunctionele spreidstang/schandpaal: uitgegeven bewegingloos en onveranderlijk, "aan de kaak", zoals in de Middeleeuwen. Zeer makkelijk is het om de schandpaal in hoogte te verstellen, zodat het voor iedereen past en je zal dan liggend op je rug of knieën of buik stevig door het ijzer vast zitten ...

Stand bondage frame: Zeer eenvoudige en effectieve ... staande bondage

Leer Beslagen Kruis/Andreaskruis: Het klassieke speelgoed, armen en benen wijd uit elkaar en vervolgens vastgemaakt met manchetten ...

Kraag / nek ijzer zware keten, wandmontage: Aan de voet van de herenbank, verafgodend de Meester(es) - of Lady ... De mobiliteit van de bodem is beperkt tot een bereik van de beweging van bijna 2 meter ketting lengte. Gegarandeerd !!!

Nek ijzer konstruktie in het bondage bed: vernieuwend spel idee. Een ijzeren kraag, verkrijgbaar in twee verschillende diameters, houdt alles veilig, stabiel en speelbaar in de exacte positie middenin tussen de vier pijlers van het ongelooflijke multifunctionele bed door middel van stalen kettingen, spanschroeven en snap haken.

Strafbank / slavenbank met wielen: Op een mooie plek vastgebonden worden met vooruitgestoken billen om de dingen die kunnen komen af te wachten. Door wielen onder de Slavenbank kan deze door het hele appartement worden gereden.

3 hefinrichtingen incl. elektrische lier. Je kan met de elektrische lier zware lasten tot 150 kg tillen of jij doet het werk op de handmatige wijze, die een beetje meer gevoel van de werkelijke krachten geeft. Daarnaast vind je twee eenvoudige, stabiele katrollen voor de touwen, als je het allemaal zelf wil tillen.

Zware ijzerstang/spreidstang: de benen of armen wijd uit elkaar gespreid houden, zoals de top het graag wil. Ook geschikt als een suspensie dwarsbalk.

Slaaf stoel: ongemakkelijk zittend kan je aan armen, benen en taille bevestigd worden. Het genitale gebied is mooi bereikbaar ...

Tweemaal Sling / Love Swing liggen er. Vaste / niet vastgelegde fixatie met de schommels te genieten. De stoffen schommel (één-puntsophanging en veermechanisme) en professionele ketting en leer-sling plus rechthoekig traverse.

De Troon: Edler, redelijke, verhoogde zetel voor de Lady of de Dom.

Verlichting: Voor elke situatie de juiste verlichting, een keuze uit meer dan 11 individuele lichtbronnen in de grote ruimte.

De verduistering: Zelfs op klaarlichte dag, kan de zon met verduisterende rolgordijnen en gordijnen worden buiten gehouden. Kaarslicht sfeer om 15:30 in de namiddag? Dit alles is mogelijk, als je wilt.

De rekken rek: gaan liggen en zich (on)prettig voelen. Met elke klik van de mechanische lier, zal het gevoel van hulpeloosheid groter worden.

De gevangenis cel met een enkel tralie bed: Opgesloten zijn en er in feite niet meer uit kunnen, misschien zelfs eenzaam en verlaten voelen, aan de genade van de Top uitgeleverd...

Massagetafel,hete stenen en de fontein, rustige feel-good muziek van het geluidssysteem: Dit biedt jullie de spa.

Na een verblijf in de 'wachtkamer', de staande-compulsieve kooi, dant heet het"volgende aub"! Overleg in de kliniek kamer met elektrisch verstelbare gynaecologen stoel en de medische onderzoekstafel.

Algemene kenmerken van het BDSM-Appartement:
• Twee aparte badkamers en toiletten, bidet, douche, 2 x toilet, urinoir, 2 personen hoekbad
• Krachtige airconditioning in de grote speelruimte en op de bovenste verdieping
• slaapkamer met kingsize bed, ook hier zijn er goede mogelijkheden voor fixatie :-)
• Volledig ingerichte vries vakken, keuken radio en een grote tafel (Normale- en Senseo koffiezetapparaat, broodrooster, enz.)
• 2 drinkbekers
• balkon voor het ontbijt of een zonnebeurt, tafel met vier stoelen. Er roken is toegestaan
• 2 maal TV / DVD, 2 maal geluidsinstallatie met CD, USB, MP3-speler aansluiting, tuner, iPod / iPhone-dock connector
• semi-ronde leren bank, transformeerbaar tot een 2m-ronde bankk
• Mini koelkast, alle dranken zijn er en ze zijn gratis
• Tot 8 volwaardige slaapplaatsen
• toegangscode slot, na de eerste uitleg heeft u geen sleutels meer nodig.

Alle voorzieningen, zoals handdoeken, beddengoed en eindschoonmaak evenals koffie, mineraalwater en drankjes uit de minibar zijn natuurlijk inbegrepen.

Reservering

Van onze galerie

 

Nieuws uit het gastenboek

T + J, 03.04.2017

Wat een super ruimte om naartoe te gaan. Een locatie waar alles aanwezig is en wat er zeer schoon en verzorgd uitziet. Door het respect hoe dit Flair-team met zijn spullen en locatie omgaat weet je gelijk dat dit uit pure hobby / passie voortvloeit. Een absolute aanrader zeker gezien de zeer beperkte mogelijkheden welke er in Nederland voor handen zijn. Wij zijn blij een locatie te hebben gevonden waarbij we ongestoord en ongehinderd onze fantasieën kunnen uitvoeren met dank aan het Flair-team en komen hier zeker vaker naar terug.

 
>> Lees meer in ons gastenboek >>

 

© 2011 - 2020 Flair - De Fetish Game appartement in NRW