Top

Reservering

Hier in de kalender kun je nu de datum kiezen en onze appartement boeken. De exacte instructies en de prijzen vind je onder in de kalender. Het verblijf omvat de periode vanaf 15:00 uur vroegst mogelijk aankomst tot maximal 12:00 uur vertrek.

  • Groen: vrij
  • Gele: gereserveerd
  • Rode: vast geboekt
  • Blauw: vakantie
  • Grijs: verleden tijd

Alle Flair-boekingen moeten altijd binnen 7 dagen worden betaald. Wij verhuren onze Flair sinds jaren, betrouwbaar en rechtvaardig, jullie kunnen ons vertrouwen.

 

Wat betekent dat de kalender kleuren:   Meer informatie over onze extra diensten:
Groen vrij   www.flair-apartment.nl/verwennerijmachine/
Gele gereserveerd   www.flair-apartment.nl/workshops/
Rode vast geboekt   www.flair-apartment.nl/vrouwelijkehuurkok/
Blauw vakantie   www.flair-apartment.nl/massage/
Grijs verleden tijd    

 De boeken is heel makkelijk en eenvoudig:

  •  Klik in de kalender op de groene, vrije dag waarop je wilt komen.
  •  ....en dan op de gewenste vertrekdatum klikken. Nu heb je de periode gekozen van verblijf.
  • Nu wordt het inschrijfformulier geopend, hier vul je alle informatie in die je wilt en alles wat je nodig hebt. Let aub op de juiste e-mail adres!
  • Op de laatste pagina staan weer al uw gegevens ter controle en de totale kosten worden weergegeven. Na het verzenden van de reservering krijg je van ons onmiddellijk een automatische bevestiging per e-mail naar het e-mailadres dat jij hebt ingevoerd. Hierop zijn onze bankgegevens te vinden.
  • De betaling moet altijd binnen 7 dagen na boeking worden overgemaakt. Als de bevestigings- e-mail niet meteen bij jou aan komt, controleer a.u.b. jouw spam filter of misschien is jouw e-mailadres verkeerd geregistreerd. In het laatste geval neemt je onmiddellijk contact met ons op via e-mail of per telefoon.

Waarschuwing aan die personen die een valse boeking willen doen: jij staat op het punt om een juridisch bindend contract af te sluiten, waarvoor bij niet-naleving kosten zijn verbonden, zie annulering. En je blokkeert de dagen van serieuze klanten.
Een vriendelijk verzoek aan alle klanten: wil je a.u.b. pas boeken als jij weet dat het zeker zal lukken met jullie bezoek bij ons. Wanneer je boekt en de afspraak op geel wordt gezet, moet je binnen 7 dagen na boeking betalen, anders zou het datum weer vrij komen en be je verplicht de annuleringskosten over te maken, zie annulering: www.flair-apartment.nl/annuleren/

Niettemin, als je gewenste datum al is bezet, is het de moeite waard van tijd tot tijd te controleren om het in de kalender verandert is van kleur. Af en toe wordt ook geannuleerd zodat de dag onmiddellijk weer de kleur groen krijgt en u deze vervolgens opnieuw kunt boeken.

Misschien een keer een dagje Flair verblijf of workshop als cadeau? Dit is zeker een mooi en bijzondere cadeau. Wij geven je graag op jou aanvraag een mooie voucher.

De informatie over de workshops kunt u hier lezen: www.flair-apartment.nl/workshops/

Ben je geïnteresseerd in een van de andere specials of heb je meer ideeën?

Flair massage, meer info: www.flair-apartment.nl/massage/

Of de huurkok: www.flair-apartment.nl/vrouwelijkehuurkok/

Prijzen en info

Periode
Gewone weekdag
Vrijdag, zondag, vakantie en voor de vakantie
Zaterdag

Prijs/ Nacht
€ 185,00
€ 195,00
€ 215,00

Bij het boeken staat u onze zeer exclusieve appartement van af 15 uur tot met 12 uur de volgende dag tot u beschrikking. De aan gegeven prijzen zijn voor de bezetting van 2 personen incl. BTW. en omvatten alle faciliteiten zoals gratis draadloos internet (Wi-Fi), handdoeken, beddengoed en het schoon maken naar vertrek. Daarnaast kunt u dranken zoals koffie, mineraalwater en drankjes uit de minibar gratis gebruiken. Alle huurders van de FLAIR kunnen erop rekenen dat alles schoon is en comfortable. Wij bieden u ook de hoogste kwaliteit SM-apparatuur aan, exclusieve BDSM meubels en innovatieve spel ideeën inbegrepen. In het kort: Rondom zorgloos!

Als u met meer dan 2 personen wilt komen betaald elke extra persoon een toeslag van 20,00 € / dag / persoon. Een maximum van maximaal 8 personen is beschikbaar. Het verblijf omvat de periode 15,00 uur aankomst-12,00 uur vertrek, uitzonderingen zijn mogelijk onder bepaalde omstandigheden, na overleg.

Extra's en opties aan de rechterkant >>>

Extra's en Opties

Opties

Wi-FI
Romantische bloemen boeket / champagne arrangement
Verwennerij machine BIBBI
Voucher als een cadeau 
vrouwelijke huurkok*
Massage

Prijs

Gratis

40,00 € complete Set
55,00 €/gehele verblijf
Gratis
140,00 €
vanaf 20 €

* Annvraag naar en huurkok per mail of telefonisch contact om u wensen te bespreken.
 

© 2011 - 2020 Flair - De Fetish Game appartement in NRW