Top

Prijzen, kosten en opties

Bij het boeken staat u ons zeer exclusieve appartement vanaf 15:00 uur tot met 12:00 uur de volgende dag tot u beschikking. De aangegeven prijzen zijn voor de bezetting van 2 personen incl. btw. en omvatten alle faciliteiten zoals handdoeken, beddengoed en het schoon maken na vertrek. Daarnaast kunt u dranken zoals koffie, mineraalwater en drankjes uit de minibar gratis gebruiken. Alle huurders van FLAIR kunnen erop rekenen dat alles schoon is en comfortable. Wij bieden u ook de hoogste kwaliteit SM-apparatuur aan, exclusieve BDSM meubels en innovatieve spel ideeën inbegrepen. In het kort: Rondom zorgeloos!


Als u met meer dan 2 personen wilt komen, betaalt elke extra persoon een toeslag van 20,00 € / dag / persoon. Een maximum van maximaal 8 personen is beschikbaar. Het verblijf omvat de periode 15:00 uur aankomst tot 12:00 uur vertrek, uitzonderingen zijn mogelijk onder bepaalde omstandigheden, na overleg.

Gewone weekdag

185 €

Vrijdag, zondag, vakantie en voor de vakantie

195 €

Zaterdag

215 €

 

 

 

 

 

Het Flair zal je zeker bevallen, maar om het nog leuker te maken hebben wij extra opties en mogelijkheden:

Verwennerij machine BIBBI: € 55,00 per boeking inclusief 1 opzet stuk. 

BIBBI bied je verschillende diktes en gevormde artikelen, werkt stil en met de afstandsbediening waarmee de snelheid geregeld kan worden. BIBBI is heel stabiel, het is mogelijk met BIBBI door het appartement te rijden, daar waar jullie haar gaan gebruiken. Als ze op de juiste positie staat, laat je de 4 poten naar beneden en deze staat helemaal vast. Daarnaast zijn er een strafblok / strafblok op wielen, het slavenbed en ook op de bovenverdieping een gynaecologen stoel met houder, waar BIBBI alleen ingezet moet worden om helemaal vast te staan.
Wilt u nu gebruik maken van BIBBI als onderdeel van jullie verblijf, selecteer dan ook bij het boeken de verwennerij machine BIBBI. Voor BIBBI geldt een vast tarief van € 55 en geldt voor de gehele duur van het verblijf . Hiervoor krijgen jullie ook nog de keuze uit een nieuwe in originele verpakking zachte dildo, die op BIBBI geschroefd wordt. Deze kunnen jullie houden en mee naar huis nemen! Hier in het FLAIR hebben wij diverse speeltjes voor jullie om uit te kiezen in verschillende maten en diktes, deze worden alleen eenmalig gebruikt! Meer informatie en foto’s kun je hier vinden: 

www.flair-apartment.nl/verwennerijmachine/

Romantische bloemen boeket / champagne arrangement: € 40,00 Complete Set

Wij zetten voor jullie in iedere kamer een klein bloementje of bij de ingang een groot boeket neer, afhankelijk van jullie wensen. Verder staat er in de koelkast 1 grote fles heerlijke bubbels van kwaliteit in een van de verschillende smaken: Martini Prosecco, Mumm Extra Dry of Asti Cinzano.

Voucher als cadeau

Misschien een keer een dagje Flair verblijf of workshop als cadeau? Dit is zeker een mooi en bijzondere cadeau. Wij geven je graag op aanvraag na betaling een mooie voucher (op dit moment alleen in het Duits)

 

Massages: vanaf € 20,00

De flair is ook voor jouw welzijn, in alle opzichten. Vanaf nu kunt je jouw verblijf met een ander hoogtepunt veraangenamen: Wij bieden nu ook massages! Competent en aangenaam.

Tanja P. masseuse met diploma, die je gemasseerd tijdens het verblijf in het FLAIR. Een aangename, ontspannende spa massage, of een medische, gezondheidsbevorderende massage die de genezing vordert. Tanja is altijd betrouwbaar, haar service is beperkt en uitsluitend als masseuse te boeken zonder uitzondering.

Kosten: vanaf € 20,00 / 20 minuten. Hoe kun je haar boeken: Je zet jezelf met Tanja via E_mail in verbinding en vraagt of ze in de tijd van jou verblijf de mogelijkheid heeft om te komen. Zij is echter altijd druk bezig, indien mogelijk, dus gelieve op tijd te informeren. E-mail:

tanja-wellmed(_AT_)t-online.de

Voor meer info / foto's hier: www.flair-apartment.nl/massage/

De vrouwelijke huurkok*: Een andere exclusieve service van de FLAIR 

We zijn erin geslaagd, een professionele huurkok in onze stijlvolle FLAIR concept met aan te bieden. Voor een betoverende FLAIR verwennerij diner.

Wat is een huurkok in het algemeen? Een kok die bij jou thuis in de keuken heerlijke culinaire hoogstandjes als onderdeel van een feest of zakelijke diners voor je bereid. Zij doet de boodschappen, komt in het huis, gaat voor je koken, serveert het eten, maakt de keuken schoon en gaat weer. Makkelijker kan het niet gaan.

Wat betekent dit voor het FLAIR? Jij heeft nu de mogelijkheid jou verblijf in Flair kompleet te maken met een fantastische maaltijd: de FLAIR verwennerij diner! De huurkok PAULA komt tijdens jou verblijf in de FLAIR en gekookt voor jou een heerlijke maaltijd!

120 €, 2 personen, eventuele aanvullende informatie hier: www.flair-apartment.nl/vrouwelijkehuurkok/

* Aanvraag van een huurkok per mail of telefonisch contact om u wensen te bespreken. De contactgegevens van Paula kunt u hier vinden www.flair-apartment.nl/vrouwelijkehuurkok/

 

Reservering

Van onze galerie

 

Nieuws uit het gastenboek

T + J, 03.04.2017

Wat een super ruimte om naartoe te gaan. Een locatie waar alles aanwezig is en wat er zeer schoon en verzorgd uitziet. Door het respect hoe dit Flair-team met zijn spullen en locatie omgaat weet je gelijk dat dit uit pure hobby / passie voortvloeit. Een absolute aanrader zeker gezien de zeer beperkte mogelijkheden welke er in Nederland voor handen zijn. Wij zijn blij een locatie te hebben gevonden waarbij we ongestoord en ongehinderd onze fantasieën kunnen uitvoeren met dank aan het Flair-team en komen hier zeker vaker naar terug.

 
>> Lees meer in ons gastenboek >>

 

© 2011 - 2020 Flair - De Fetish Game appartement in NRW