Top

Wij over ons

Wij over onszelf
Wij, dat zijn jou gastheren, een Duits BDSM paar dat al 30 jaar goede contacten heeft met Nederland. We willen ook dat jullie je altijd comfortabel voelen en hebben daarom omtrent de faciliteiten en apparatuur een aantal ideeën. Uit onze uitgebreide persoonlijke ervaring is gebleken dat alles comfortabel is . We hopen dat je het resultaat ook zo ervaart, zodat je wordt aangemoedigd om te blijven en terug te komen.


Wat bieden wij je: Een BDSM-appartement volledig gemeubileerd te huur, dat je kan reserveren voor een periode naar keuze. We verschillen van een "normaal" appartement omwille van onze apparatuur en inrichting en door de mogelijkheid om legaal ongestoord op elke manier die je leuk vindt te kunnen samen leven in een stimulerende en spannende omgeving. Er is niemand anders in het appartement behalve de huurder. In de meeste gevallen is dit een paar alleen, maar er is ook de mogelijkheid, om ook uw persoonlijke vrienden/paren uit te nodigen. Een reservering kan ook worden gebruikt om het FLAIR bezoek te combineren met een van onze BDSM workshops, zie seminars en workshops.

www.flair-apartment.nl/flair/specials/workshops.php

Wat we niet zijn: een openbare club met komen en gaan, Domina studio of professionele aanbieders.
In die zin wensen wij u altijd stimulerend, aantrekkelijk, spannend, sexy en gelukkige momenten, uren en dagen in onze atmosfeer.

Heel veel plezier voor allebei.

Zij en Hij
 

Reservering

Van onze galerie

 

Nieuws uit het gastenboek

T + J, 03.04.2017

Wat een super ruimte om naartoe te gaan. Een locatie waar alles aanwezig is en wat er zeer schoon en verzorgd uitziet. Door het respect hoe dit Flair-team met zijn spullen en locatie omgaat weet je gelijk dat dit uit pure hobby / passie voortvloeit. Een absolute aanrader zeker gezien de zeer beperkte mogelijkheden welke er in Nederland voor handen zijn. Wij zijn blij een locatie te hebben gevonden waarbij we ongestoord en ongehinderd onze fantasieën kunnen uitvoeren met dank aan het Flair-team en komen hier zeker vaker naar terug.

 
>> Lees meer in ons gastenboek >>

 

© 2011 - 2020 Flair - De Fetish Game appartement in NRW