Top

Massage

 

De flair voor jouw welzijn, vanaf nu kun je jou verblijf veraangenamen met een ander hoogtepunt: Wij bieden nu ook massages! Serious, competent, aangenaam.

 

Tanja P. masseuse met diploma, die jou gemasseerd tijdens het verblijf in het FLAIR. Een aangename, ontspannende spa massage, of een medische, gezondheidsbevorderende massage die de genezing vordert. Tanja is altijd betrouwbaar, haar service is beperkt en uitsluitend als masseuse te boeken zonder uitzondering.

 

 

Kosten: vanaf € 20,00 / 20 minuten.

Hoe kunt je haar boeken: Je zet jezelf met Tanja via E_mail in verbinding en vraagt of ze in de tijd van jou verblijf de mogelijkheid heeft om te komen. Zij is echter altijd druk bezig, indien mogelijk, dus gelieve op tijd te informeren wanner zij tijd heeft.

E-mail:

tanja-wellmed(_AT_)t-online.de


Wellmed

Tanja beschrijft zichzelf en haar werk nu eenmaal jezelf:

Wellmed is de optimale combinatie van spa massage en / of med. massage. Als een getrainde, gecertificeerde masseuse. Med. Lifeguard, lymfe en ödemtherapeutin, kijk ik met lichaam en ziel voor 20 jaar professionele ervaring en plezier in de toekomst.

Of het nu in het sport of reha, theaters, med praktijk: Mijn werkomgevingen zijn altijd zeer veelzijdig geweest.

De focus van mijn werk is altijd op de individuele behoeften en / of problemen van mijn klanten toegepast. Door de jarenlange ervaring van mijn beroep en de verschillende persoonlijkheden die ik heb leren kennen, zal ik dagelijks bevestigen dat de massage niet alleen één van de oudste, maar ook een van de beste behandeling voor lichaam, geest en ziel is.
Mijn aanbod:

Wellness massage met aroma olie: De dagelijkse spanning achter je laten en ontspannen.
Sport massage: revitaliseren en de energie van het lichaam te bevorderen.
Med Massage: lost hardnekkige spierspanning op en bevordert het algemeen welzijn.
Oedeem behandeling: vermindering van overtollige weefselvocht.

De behandelingen kunnen worden uitgevoerd op de volgende lichaamsdelen:

Rug / schouder en Nek
Hoofd / gezicht
Armen / benen
Handen / voeten

De duur van de behandeling is van u vrij te bepaalen, het begint vanaf 20 minuten.

20 minuten - € 20,00
30 minuten - € 30,00
40 minuten - € 40,00
60 minuten - € 50,00
 

Reservering

Van onze galerie

 

Nieuws uit het gastenboek

T + J, 03.04.2017

Wat een super ruimte om naartoe te gaan. Een locatie waar alles aanwezig is en wat er zeer schoon en verzorgd uitziet. Door het respect hoe dit Flair-team met zijn spullen en locatie omgaat weet je gelijk dat dit uit pure hobby / passie voortvloeit. Een absolute aanrader zeker gezien de zeer beperkte mogelijkheden welke er in Nederland voor handen zijn. Wij zijn blij een locatie te hebben gevonden waarbij we ongestoord en ongehinderd onze fantasieën kunnen uitvoeren met dank aan het Flair-team en komen hier zeker vaker naar terug.

 
>> Lees meer in ons gastenboek >>

 

© 2011 - 2020 Flair - De Fetish Game appartement in NRW