Top

Ligging van de lokatie

Het Flair BDSM fetish SM-appartement is gelegen in Duitsland, in de stad Gelsenkirchen, de locatie is vlak bij de snelweg. Van de Nederlandse grens bij Arnhem of Venlo zijn beide op minder dan 90 km afstand en ongeveer 40-55 minuten rijden met de auto.

Infrastructuur: Discrete ingang, vrijstaand huis, een goed restaurant en zeer goede winkels heel dicht bij.

De weg met de auto naar ons is zeer eenvoudig, er zijn perfect toegangswegen en privé parkeerplaatsen. Of jullie komen liever met het openbaar vervoer? Onze BDSM appartement is ook gemakkelijk te bereiken vanaf het centraal station Gelsenkirchen met de bus.


Het stadion 'Veltins-Arena " van de voetbalclub FC Schalke 04 is vlak bij.


Om redenen van discretie, geven wij het exacte adres alleen als iemand de reservering bevestigd heeft.


Reservering

Van onze galerie

 

Nieuws uit het gastenboek

T + J, 03.04.2017

Wat een super ruimte om naartoe te gaan. Een locatie waar alles aanwezig is en wat er zeer schoon en verzorgd uitziet. Door het respect hoe dit Flair-team met zijn spullen en locatie omgaat weet je gelijk dat dit uit pure hobby / passie voortvloeit. Een absolute aanrader zeker gezien de zeer beperkte mogelijkheden welke er in Nederland voor handen zijn. Wij zijn blij een locatie te hebben gevonden waarbij we ongestoord en ongehinderd onze fantasieën kunnen uitvoeren met dank aan het Flair-team en komen hier zeker vaker naar terug.

 
>> Lees meer in ons gastenboek >>

 

© 2011 - 2020 Flair - De Fetish Game appartement in NRW