Top

Huisregels en algemene opmerkingen

... en algemene opmerkingen

Wij zullen voor jou een goed en voorbeeldige gastheren zij, maar verwachten dit gedrag ook van jullie zo hoe jullie het ook van en uw eigen gasten wilt zouden zien: zorgzaam en fatsoenlijk in omgangsvormen, vanzelfs sprekend met uitzondering van de sex :-)! Enkele details hier in deze huisregels.


Diskretie
... mag je verwachten en krijgt je ook in de FLAIR, maar ook u kunt u aan de regels van het spel houden: Draag bij aankomst geen fetish kleding, alle spel-activiteiten alleen met ramen en deuren gesloten aub, niet bloot rond te rennen op het balkon. Indien jullie ontbijten of de levering service direct aan het appartement hebben besteld, zorg dus aub ervoor dat je gekleed bent (:-))of de deur naar de grote speelzaal gesloten is om de rekken rek, zodat niemand binnen kan kijken!


Huurbegin / einde
U gebruikt de FLAIR op elk gewenst moment tussen15:00 in de middag aankomst -12:00 op de middag vertrek. Gelieve te zien dat je echt op tijd vertrekt, anders zal u onze resolute schoonmakster :-) verassen. Eerder komen en langer blijven zijn onder bepaalde omstandigheden mogelijk , neem dan contact met ons op!


Aantal personen
Het is alleen toegestaan om de eerder opgegeven aantal persoon in de FLAIR mee te nemen. Indien u deze huisregel breekt kan dit tot een huisverbod leiden en een navordering van 100 € / persoon word geldend gemaakt. De naleving van het overeengekomen aantal personen wordt gecontroleerd.


Zaakelijk verhuur
Geen inhuren voor prostitutie. Commercieel gebruik, zoals foto-sessies, workshops, enz., kan mogelijk zijn op aanvraag.


Hygiëne
Als jullie speelgoed gebruiken deze aub niet terug waar jullie het vandaan gehaalt hebben, deze na gebruik in de speciaal ervoor bedachte box, wij zorgen ervoor dat deze onderdelen een grondelijke desinfectie krijgen. Als jullie bloot zijn graag een handdoek op je stoel leggen zoals je het in de sauna ook zou doen. Plassen alleen in de douche dit wordt getolereerd, kaviaar is niet toegestaan. Alle sporen van jullie spel aub zelf wegruimen. Voor het speel met kaarsvet brengen jullie een folie voor eronder te leggen mee. Schoonmaak middelen zijn onder de gootsteen.

 

Algemeen Huisregels
Servetten, tampons, condooms, afval en restjes horen niet in het toilet of de riolering, maar in de daarvoor bestemde bak. Gebruikte handdoeken in de aangewezen wasmand in de badkamers. Het verbruik van verwarming, water en elektriciteit aub op een milieuvriendelijke manier, hartelijk dank voor uw economische, passend gedrag ..  Alvast ook bedankt ervoor dat u de afwas heeft gedaan en het toilet schoon achter laat bij het verlaten van de FLAIR.


Huisdieren
... zijn in uitzonderingen mogelijk. Echter, het is een absoluut vereiste dat dit van tevoren word afgesproken en u een bedrag over maakt voor de schoonmaakkosten.


Roken
De FLAIR is een niet-roken appartement. U kunt roken op onze mooie, weerbestendig overdekt balkon.


Bescherming van minderjarigen en verdovende middelen
Geen toegang voor kinderen onder de 18 jaar. Verdovende middelen zijn natuurlijk verboden in de FLAIR. Gebruiken van hasj / marihuana is in Duitsland NIET toegestaan. Soms behouden wij na kennisgeving van misbruik voor een proces-verbaal te maken.


SSC
Safe, sane and consensual - veilig, gezond / verstandig en in onderling overeenstemming de drie principes van BDSM. We verwachten dat jij je altijd aan deze zo belangrijk stelregels zou houden.

Start-up training
Gelieve geen zelfoverschatting! Graag leggen wij jullie de functies van het spelmaterial uit, indien gewenst.
Veiligheid, eerste hulp en brandblussers
Alle kamers zijn uitgerust met rookmelders en aan de muur hangt een touw snijder apparaat. Een kleine EHBO-kit, een blusdeken en een brandblusser bevindt zich in de keuken onder het raam aan de voorkant van het toestel, een tweede brandblusser boven.


Schade en van mij & van jou
De FLAIR kunt u altijd in perfecte staat en met volledige faciliteiten aan treffen. We laten u ons appartement, die is uitgerust met hoogwaardige accessoires en interieurs, in vertrouwen en geloof zonder borg over! We nemen aan dat je altijd zorgvuldig om zal gaan met alle zaken. Als niettemin enigszins iets wordt beschadigd, zult u aansprakelijk voor zijn en de schade moet door jullie worden vervangen, wij verwachten dat jullie met ons erover praten en een oplossing voor de zaak wordt gezocht. We hebben de FLAIR in de prijzen goed en eerlijk berekend, het spreekt vanzelf dat alle objecten in de appartement blijven! We weten dat jullie soms het eigen speelgoed in uw koffers en tassen mee brengen, maar laat het appartement zorgvuldig achter en neem alleen maar je eigen spullen mee en laat die van ons achter! Hoe snel is een wapenstok, handboeien of manchet bij het opruimen per ongeluk mee ingepakt?! De apparatuur word door ons na elk bezoek gecontroleerd of deze volledig is u bespaart jullie zelf sommige ongemak door uw aandacht en op te letten dat er niets weg raakt!


Uitsluiting van aansprakelijkheidAls je speelt met de fetisj versieringen op eigen risico. De operatoren van de FLAIR zijn niet aansprakelijk voor gezondheidsproblemen die zou kunnen voortvloeien uit het speel.


Huisregels
De exploitant behoudt zich het recht de huisregels toe te passen voor schendingen en algemene gevallen van ordeverstoring. In dit geval zal de huurovereenkomst onmiddellijk worden beëindigd en de huurder moet de woning onmiddellijk te verlaten.


Juridisch
We gaan ervan uit dat wij met onze gasten en onze gasten met ons nooit grote problemen hebben, in het geval dat dit toch onvermijdelijk is, zal de overheid in Gelsenkirchen ervoor zorg dragen.


Slotopmerkingen
Uw gastheren wensen u een volledig ontspannend, heerlijk verblijf in onze appartment! Stimuleren, boeiende, spannende, sexy en gelukkige momenten, uren en dagen wachten op u in onze FLAIR!

 

© 2011 - 2020 Flair - De Fetish Game appartement in NRW