Top

Gastenboek

Veel plezier met het lezen van het gastenboek. Jauw eigen ingang kunt je dan schrijven op de formulier aan de onderkant.


FLAIR Admin

03.03.2013

Mrs Kate

Wat een prachtig appartement - ik ga binnenkort contact opnemen met jullie om hier een weekend te kunnen overnachten met 1 van mijn slaven. Erg mooi!


FLAIR Admin

25.10.2012

RR & DD

Wij hebben 2 super geile nachten in het flair gehad! Het is met smaak ingericht door mensen die weten wat BDSM liefhebbers verwachten! Het is er super schoon! Verder is er voldoende drank en een volledig ingerichte keuken! Men hoeft dus echt niets mee te nemen aan drank en eten! Er zijn voldoende restaurants in de buurt voor te eten of eten te bestellen! Zwepen, klemmen, maskers, vibratoren moet men zelf meenemen! Alle soorten banden zijn van goede kwaliteit en meer dan voldoende aanwezig! Wij zullen zeker nog eens komen.

De prijs kwaliteit is heel goed als men dit met andere vergelijkt in nederland, duitsland of belgie !

Flair team bedankt voor alles !

Groetjes RR & DD


FLAIR Admin

16.01.2012

l & k

Wij waren in het appartement slechts 1 nacht en hadden er een mooie tijd. We vonden het super, alles netjes opgeruimd, luxueus en zeer volledig. Jammer dat het maar 1 nacht heeft geduurd. Wij komen zeker nog terug


Login

Register


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.


  Forgot password?    |    Cancel

Teken het gastenboek:
Hier vind je adviezen en berichten van onze gasten en vrienden. Als jij ons een bericht wilt achter laten, vul het formulier aan de onderkant uit. Het nieuwe bericht wordt na onderzoek aan het boek toegevoegd. Dit kan tot een dag duuren.

De FLAIR team als ook de seminar leider van de workshops en de huurkok Paula zoals de masseuse Tanja bedanken jullie voor de prachtige woorden die je hier al in het gastenboek hebt achter gelaten. 

Uw bericht wordt ingesteld door ons na het bestuderen van hier. Dit kan u.U. 1 -2 dagen duren. Hartelijk dank en vriendelijke groet, uw flair. 

© 2011 - 2020 Flair - De Fetish Game appartement in NRW