Top

Gastenboek

Veel plezier met het lezen van het gastenboek. Jauw eigen ingang kunt je dan schrijven op de formulier aan de onderkant.


Joyce van der Linden

18.08.2020

We hebben door Corona helaas ons verblijf uit moeten stellen tot vorige week. In overleg was dit geen probleem. Erg fijne service.

Ook deze keer was het weer een heel fijn verblijf. Alles is netjes en we hebben weer van veel meubilair genoten.

J en j


PD

10.09.2019

Fijne ontvangst, goede uitleg, alles super netjes en schoon. Duidelijk te zien en te merken dat er over alles goed nagedacht is. Veel te veel mogelijkheden om in een dag/nacht uit te proberen :-)
Kortom; aanrader!!


J & J

08.06.2019

Na een hartelijk ontvangst een heerlijke avond/nacht gehad in deze mooie speelruimte. Alles was netjes en schoon. Heel veel keuze, en ook Bibi was een mooie aanvulling.
We hebben gelijk de volgende nacht geboekt voor de zomer.


C + L

15.04.2019

Bij aankomst een hartelijke ontvangst met rondleiding en uitgebreide uitleg over de aanwezige materialen en regels. Heel verzorgde, nette en propere locatie en spullen. Gemakkelijk te bereiken vanuit België en zeker een bezoekje waard. Wij hebben enkel oog voor elkaar gehad in de tijd dat we er waren. Absoluut geen behoefte gehad om de locatie te verlaten ... Voor herhaling vatbaar, meermaals voor herhaling vatbaar. Heerlijk genieten van elkaar op 'onze' manier.

C + L


Mrs Mission

28.09.2018

Dag,

Afgelopen dagen hebben mijn slaaf en Ik heerlijk van uw prachtig mooi kinky appartement mogen genieten. Geweldige speelruimtes, zeer goed uitgerust en van alle kinky gemakken voorzien. Ik kwam niets te kort in combinatie met de gedienstigheid van mijn slaaf.;-)
We komen graag snel een keer terug, er is nog zoveel meer om van te genieten.
Veel dank voor alle goede zorgen, de gastvrijheid met dank aan Nadine, de drankjes en het goede contact (met mijn slaaf).

Hartelijke en warme groet van Mrs Mission en slaaf m.


Login

Register


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.


  Forgot password?    |    Cancel

Teken het gastenboek:
Hier vind je adviezen en berichten van onze gasten en vrienden. Als jij ons een bericht wilt achter laten, vul het formulier aan de onderkant uit. Het nieuwe bericht wordt na onderzoek aan het boek toegevoegd. Dit kan tot een dag duuren.

De FLAIR team als ook de seminar leider van de workshops en de huurkok Paula zoals de masseuse Tanja bedanken jullie voor de prachtige woorden die je hier al in het gastenboek hebt achter gelaten. 

Uw bericht wordt ingesteld door ons na het bestuderen van hier. Dit kan u.U. 1 -2 dagen duren. Hartelijk dank en vriendelijke groet, uw flair. 

© 2011 - 2020 Flair - De Fetish Game appartement in NRW