Top

Gastenboek

Veel plezier met het lezen van het gastenboek. Jauw eigen ingang kunt je dan schrijven op de formulier aan de onderkant.


Koen

08.11.2016

Oprechte lof voor het 'Flair appartement'. Geweldig decor. Eindeloze mogelijkheden. Zeer inspirerend. Hartelijke service, beginnend met alle info via mail tot een volledige uitleg bij de verwelkoming. Onze twee avonden zijn voorbij gevlogen. Dit was onze eerste, maar niet ons laatste bezoek.
Groeten, K & I


Mrs Illucia

10.08.2016

Als mede eigenaar van en Studio, wil ik jullie feliciteren met de mooie en professionele website, ook de duidelijke informatie spreekt me aan.
Een bezoekje is zeker niet uitgesloten!
Vriendelijke groet,
Mrs Illucia


FLAIR Admin

02.03.2015

A & m

Wat hebben we een heerlijke tijd gehad in het Flair appartement! Zo veel verschillende ruimtes en mogelijkheden dat we tijd tekort kwamen.

Alles zeer schoon en goed geregeld. Een warm onthaal, een uitgebreide uitleg en lekker eten wat aan de deur werd bezorgd. Flair is zeker een aanrader!

Tot de volgende keer!


FLAIR Admin

02.05.2013

elise

superleuke locatie!


liefs,
elise


FLAIR Admin

27.03.2013

R & D

We waren afgelopen weekend van vrijdag tot zondag in het flair appartement ! Super mooi en hygenische appartement ! Voor iedere BDSM fan is er wel iets te vinden ! Wij komen zeker nog eens terug !

Bedankt Flair Team !


Hinterlasse eine Nachricht / Leave a comment

Login | Register


CAPTCHA

Teken het gastenboek:
Hier vind je adviezen en berichten van onze gasten en vrienden. Als jij ons een bericht wilt achter laten, vul het formulier aan de onderkant uit. Het nieuwe bericht wordt na onderzoek aan het boek toegevoegd. Dit kan tot een dag duuren.

De FLAIR team als ook de seminar leider van de workshops en de huurkok Paula zoals de masseuse Tanja bedanken jullie voor de prachtige woorden die je hier al in het gastenboek hebt achter gelaten. 

Uw bericht wordt ingesteld door ons na het bestuderen van hier. Dit kan u.U. 1 -2 dagen duren. Hartelijk dank en vriendelijke groet, uw flair. 

© 2011 - 2020 Flair - De Fetish Game appartement in NRW