Top

Gastenboek

Veel plezier met het lezen van het gastenboek. Jauw eigen ingang kunt je dan schrijven op de formulier aan de onderkant.


sub121

16.04.2018

We hebben een super fijne avond, nacht en ochtend beleefd in deze bijzondere B2B.
Een fantastisch uitgebreid ontvangst waarbij alle spelattributen worden uitgelegd met goede tips omtrent veiligheid.
Het is ruim, alles is voorzien, schoon.
Meerdere kamers met te veel mogelijkheden voor 1 overnachting.
We komen graag terug.


Willem

28.12.2017

Met onze vrienden een heel bijzonder weekend gehad.
Bij aankomst was de gastheer al aanwezig en we zijn we zeer hartelijk ontvangen. De gastheer spreekt zelfs wat Nederlands en deze inspanning werd zeer gewaardeerd. Alles was zeer schoon en verkeerde in prima staat.
We kregen een uitgebreide rondleiding waarbij de werking en beveiliging van apparaten en klemmen werden uitgelegd.
Het meest opwindende spelapparaat was de "Bibi", een fucking machine. Het is wel een extra maar wel aan te bevelen. Deze kon op diverse apparaten worden aangesloten zoals de gynaecologen stoel. Maar ook de takel was geweldig, dit heeft niet iedereen thuis
Er is één heerlijk comfortabel bed, maar de ronde zit/slaap combinatie was iets minder comfortabel. Dit zou misschien beter een zithoek/bed combinatie kunnen zijn zodat er wat comfortabeler gezeten zou kunnen worden.
Het is een locatie die zeker de moeite waard is, vooral als je met meerdere personen in privé omgeving wilt spelen.
Geen BDSM maar wel heerlijk is de massagetafel voor een ontspannen massage. Het Grieks restaurant beneden is ook een dikke plus. Het eten is er heerlijk, de 2e avond zelfs boven laten bezorgen.


Mrs Illucia

10.10.2017

Mijn felicitaties met jullie professionele website en erg duidelijke informatie. Bovendien ziet jullie appartement er heel verzorgd uit.
Lijkt me leuk om er eens gebruik van te maken.
Vriendelijke groet.
Meesteres Illucia, Den Haag


Mark

27.08.2017

Kan niet anders zeggen dan dat alle verwachtingen meer dan 100% zijn overtroffen. We hebben een fantastische middag, avond en nacht gehad en bij lange niet van al het moois kunnen genieten wat de speelruimtes te bieden hebben.

Ik zou zeggen een ‘must go’ locatie voor de bdsm/fetish liefhebbers, die zijn gelijke in Nederland niet kent.
De locatie is goed aan te rijden en ligt op enkele minuten van de snelweg, heel goed te doen vanuit Nederland.

De gastheer was heel vriendelijk en het voelde gelijk vertrouwd. Heb ons tweede bezoek dan ook net ingepland!


Meesteres Mady en slaaf

22.08.2017

Super speelruimte, helaas is een dag en nacht te kort om alles te ontdekken. Heel vriendelijk en gemoedelijk onthaal, duidelijke afspraken, alles top en netjes. Wij komen zeker terug voor nog 2 dagen intens genieten.


Hinterlasse eine Nachricht / Leave a comment

Login | Register


CAPTCHA

Teken het gastenboek:
Hier vind je adviezen en berichten van onze gasten en vrienden. Als jij ons een bericht wilt achter laten, vul het formulier aan de onderkant uit. Het nieuwe bericht wordt na onderzoek aan het boek toegevoegd. Dit kan tot een dag duuren.

De FLAIR team als ook de seminar leider van de workshops en de huurkok Paula zoals de masseuse Tanja bedanken jullie voor de prachtige woorden die je hier al in het gastenboek hebt achter gelaten. 

Uw bericht wordt ingesteld door ons na het bestuderen van hier. Dit kan u.U. 1 -2 dagen duren. Hartelijk dank en vriendelijke groet, uw flair. 

© 2011 - 2020 Flair - De Fetish Game appartement in NRW